Pallar inte

Jag pallar inte blogga idag. Det va en jobbig dag

Dagens låt


Bilder från idag

Idag var jag Muska Noor Aya vangi o 2 killar till ute på ip. O jag kom ihåg att ta en bild på ip den här gången



Det skulle va fler bilder men jag vet inte vart dom e :(

tssssss

Jag förstår mig inte på personer som inte gillar en blogg men besöker den ända o många leker anonyma. Om ni inte gillar bolggen lämna den.


Bilder



Poolen o lite av hotelet



Lite mer av hotelet








Min lille bror

 

Havet

Hörselkoll

Idag gick jag inte till skolan sak på hörselkoll. Jobbigt. Min mobil e sönder men jag har en annan nu :) A jag ska visa bilder från kanarieöarna snart jag var där på vintern. På ön Lanzarote.

Dagens låt


Skolan

Idag i skolan var det tråkigt men vi gungade på skolans familjegunga. Jag glömmer alltid att ta bilder :( Efter skolan gick vi till ip. Vi va där i typ 5 minuter sen tvingade några killar oss (mig noor o musk) att gå köpa dricka. Efter att vi kom tillbaka till ip satte vi oss på koonstgräset som finns på ip. Muska gick (fast vi bad henne att inte gå) o då blev jag o Noor typ mobbade av en kille (på skoj)

Dagens låt


Livet



Livet e svårt. Man förlorar vänner utan att man själv märker det. Saknar gammla tider när allt var så lätt. Man har falska vänner som man man litar på o sen får man höra av nån annan att personen säger alla hemlighter till alla andra. Det här händer varje dag o för de mesta brukar man känna sig jätte dåligt men det går över. Poängen e att man  ska tänka på vilka beslut man tar, innan man gör nåt dumt.

Skärholmen

Idag ska jag till skärholmen me Noor. Hon fyller år grattis Noor älsk<3 Jag tror inte attt Muska följer me:( jag vet inte vrf. Jag fick en kommentar att jag skulle blogga mer om mitt liv o kärlek o så. Med kärlek kan jag bäretta om kärlek till mina vänner o så för att jag har lovat mig själv att jag inte ska ha nån kille. Jag ska ta paus från alla mina kärleksproblem o sånt. Men om mitt liv kan jag bäretta. Förutom att jag ska till skärholmen idag ska jag vara ute på ip(fotbollsplan) men Noor o kanska Muska om hon kan. I vår skola äggar man persoenr när dom fyller år o vi ska göra det på Noor hon vill det så det e inte taskigt. Jag bärettar merom det imorn. Jag ska ta bilder idag så att ni får se vad vi gjorde o så.
xoxo

Dagens låt




Noor

Noor fyller år imorn vi ska till skäris. Jag ska köpa en jacka som jag såg där idag inte jeans jackan som jag visade förut en annan.

Dagens låt


Jag älskar den här låten

Ny kategori

Jag har skapat en ny kategori som heter Dagens låt.

Awwwwwwwww


Awww va söt jag älskar små barn dom e så guliga<33333333333

One tree hill


Vem kännner igen den här sötisen han spelar i One tree hill o e så gulig<3
xoxo

<3



Den personen som jag vissar denna låt för, vet själv om att den e till den så jag säger inga namn. Jag vet det kan kännas så ibland men det går över. älskar dig <3

Efter skolan

Idag efter skolan gick vi till ip. Vi spelade fotboll. Noor va tvungen att gå hämta sin lille bror (min blivande man nejnej driver bara) så jag stannade me muska o killarna. Jag önskar att några killar inte va där. Men iaf Muska skulle till nån syn grej så hon var tvungen att gå o då gick jag oxå.
xoxo :-)


Love u<3


Hej:)

Idag var det en ganska tråkig dag i skolan utan dom som fick byta klass. Så det finns inte mkt att skriva<3

Nejjj!!

Nej jag vill inte. 4 killar i vår klass ska byta till en annan klass som kmr heta 6b men det kmr va nåra 7er i den klassen. Klassen 6b e för dom som inte lyssnar o pratar på lektionerna. Men jag tycker att lärarna valde fel elever förutom en som e mkt stökig. Iaf vill jag inte att dom andra tre ska gå ditt för att det finns personer som snackar o stör mkt mer än dom tre!! En av dom tre heter evangelos (kallas vangi) o han förtjänar verkligen inte  att gå i den klassen. Jag pratar lika mkt som han. Tycke synd vangi hoppas du kmr tbx snabbt:) O det som e mest konstigt e att ingen tjej ska ditt men det finns några som snackar mkt. Blev jätte ledsen när jag fick veta att vangi ska byta. Du e som en bror för mig.

Idrotten!

Idag på idrotten tog vi bilder här kmr dom





Jag o Noor



Noor o Jag





Vi:)




Puss o kram<3















Dagens outfit



Jag idag snart kmr bilder som jag tog me Muska o Noor<3
love u<3

Hemma:(

Idag kunde jag inte vakna och jag råkade försova mig :( Jag har skit tråkigt hemma. O så har jag lite ont i huvudet. Nåt hänt med min mobil. Men iaf igår var jag ute me noor o muska(mina älsklingar)  på ip (en fotbollsplan). Sen kom killarna ditt me boll. Jag ska ta bild på ip så ni får se.
xoxo <3









:(

Jag kunde inte köpa jackan den va slut i skärholmen :( Men jag ska ändå köpa den nån gång:)     








Frågestund!

Ja, nu ska jag ha frågestund ni får fråga vad ni vill.
Love u 
xoxo  

Shoppa<3

Nu ska jag shoppa!! Love it. Vet bah 2 saker som jag ska handla legins o mascara.
O en ska till my love:e den inte snygg. Jag brukar inte gilla saker som e från lindex men den här e riktigt snygg.
xoxo <3 :)

Hejhej!<3

Idag vaknade jag o fick se solen :-) nu e den borta o det har blivit kallt :-( Men jag ska ut me min brother from a other mother. Har saknat han skit mkt. Du betyder OTROLIGT mkt bror!!
Skola imorn igen jag vill inte ditt igen ufff amen
xoxo <3










Söt bild!!

Den här fina bilden ser ganska god ut tycker inte ni det??

Renesmee cullen...


Det sägs att Bellas o Edwards barn (i filmen) kmr se ut så här:



Gud va söt hon e värden sötishh nawwww.

En söt dikt som jag har hittat

Det finns en blomma.
Vit som snö.
Kan ej vissna.
Kan ej dö.
Denna blomma känner du nog igen.
Äkta kärlek heter den.

Är kissie gravid?

Jag undrar om kissie e gravid på en bild av henne från gc såg hon gravid ut, hon hade liksom en bubla på magen som gravid kvinnor har. Jag menar inget illa men jag skulle vilja veta sanningen skulle inte ni?

Idag!!

Idag hade jag tråkigt. Solen sken men tyvärr vare kallt. Skulle ut me min älsk som det inte va så kallt:-( .
Men men jag tog några bilder ni ser en bild där uppe här kmr fler.





xoxo

Boring!!

Ahhh vad boring det e!!! Det va en rolig dag i skolan meh inte lektionerna. Vi har en magister i skolan (vi ska kalla honom magister det har han sagt o jag har blivit van) som skrev att vi skulle ha bad idag men nehh det hade vi inte vi hade vanlig idrott ist. Jag gillar faktiskt idrott!! Meh jag hade juh ingen idrotts outfit meh jag fick ta ett par byxor o kofta av en kompis. Jag skulle sjklart ge tbx det t henne efter idrotten. xoxo<3

Snygg jacka!!

I <3 love this jacket!! omg jag vill ha en. Vad tycker ni om den?? Jag ba love den!! Den kostar 399 i lindex<3333

Vad tycket du om det?

If you like her/him, tell her/him because she/he won't wait forever.. 
jag tycker det e smart sagt. xoxo<3

Nejjjjjjjjjjjj!!!

Inte sn* nu igen. Sanrt kmr ordet sn* bli en svordom. Jag ska till storehovslottet iaf sn*n kan inte stoppa mig. Gud va jag hatar sn* vrf finns det. Amen xoxo<3


inte smart gjort!

 Idag va jag i stan o jag tappade bort min mammas kamera. Hon blev inte lika arg som jag trodde att hon skulle bli det var bra<3!! Jag ska till storehovslott imorn. Det e inte e riktigt slot det heter ba det. xoxo <3

RSS 2.0